Pasta och annat smått

Hej på er! Har sjukt tråkigt nu, väntar på en kompis är sjukt hungrig och har glömt pengar hemma. Men tänkte jag berätta lite saker som hänt nyligen. I fredags åkte mina kompisar till sm och fick stanna hemma. Hehe. Mor tyckte det var för stor risk för knäna men det var innan jag fick diagnosen. Men i lördags bakade jag pasta men spenat och mozzarellafyllning. Det blev jättegott. I söndags hade jag loppis med klassen, igår träffade jag Alma min kompis och idag ska jag träffa lite mer kompisar. Kram på er ❤️









Värmeeee!!

Äntligen! Värme! Även fast jag är sjukt trött sitter jag ute på balkongen och solar och lyssnar på musik! Så skönt. Haha! Nu är det i alla fall helg! 



God natt

Idag var jag hos ortopeden. Äntligen fick jag riktig hjälp. Värken visade sig vara helt ofarlig och kommer gå över . Men det var inte det jag tänkte skriva om. För äntligen, äntligen, äntligen hittade jag kjolen jag letat efter. Jag har varit i tre hm-butiker och nu i tredje hittade jag den! 


Träning

Nu har jag kört ett 40mins pass Box med mamma! Det är verkligen så skönt att träna och känna att man blir trött i kroppen igen. Har inte fäktat på flera veckor pga av knäna men jag ska till en ortoped imorgon. 
Men här är lite tips på vad man kan efter man tränat


Lite kvarg, innehåller protein som hjälper till att bygga upp musklerna.
Spenatblad, vitaminrikt och järnrikt
Banan, innehåller protein och kolhydrater

Lycka till med er träning

//Emma 

Lite musik



Choklad och annat skit haha

Idag är jag riktigt trött. Men då känns det förjävla skönt att sätta sig med en mugg varm choklad. Blev så där plötsligt sugen när jag såg påsarna stå där så fint i skafferiet.. ✌️😥😉
I alla fall är vattenkokaren trasig så jag var tvungen att värma på spisen. Tänkte två sekunder att jag inte orkade. Men suget var för stort så jag tog snabbt fram en kastrull och kokade upp vattnet.

Redan igår testade jag boxhandskarna och det var verkligen jättekul! Ska kanske köra lite mer ikväll! 👍✌️💪

Ska nog plugga lite mer nu så jag får det gjort.

Kramis ❤️


Småshopping

Hej på er! 

Idag var jag på stan med mamma. Jag skulle handla lite grejer till sommaren men hittade tyvärr  inte allt jag behövde. Men här är det jag hittade 😊


Det här hittade jag på hm
Blommiga shorts- 149 kr
Linne med palmer på- 49,50 kr
5-pack strumpor- 79,50 kr
Och ett travelkit- 49,50 kr
För jag ska snart resa


Jag och mamma hittade också ett Boxset från casall


För ett tag sen köpte jag de här blusarna på en second hand-butik på Ekerö. De hjälper folk som kommit utanför samhället genom att t.ex. Ge de ett jobb där, för att få tillbaka de på arbetsmarknaden. Jag tycker att verkligen att deras koncept är bra så jag är verkligen nöjd med köpen.

Butiken heter 'gamla huset'

Kram på er 
//Emma 

emmuts.blogg.se

Nu har det hänt lite saker sen senast så nu tänkte jag försöka med det här igen. Kram från Emma

RSS 2.0